Kirkkovenesoutu

Kaikille avointa kirkkovenesoutua keskiviikkoisin

Seuraamme nyt vallitsevia koronaohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan.

 

Lappeenrannan Soutajat järjestää kaikille avointa kirkkovenesoutua Myllysaaresta keskiviiikkoisin 4.8.2021 lähtien klo 18-19.30. Soudut ovat tarkoitettu kaikille taidoista ja kunnosta riippumatta, soutuvauhti sovitetaan aina kaikille sopivaksi.

Lisätietoja: Keskiviikkosoudut

 

Kirkkoveneen vuokraus

Lappeenrannan Soutajat vuokraa kahta kirkkovenettä, joista toinen on liikkuvapenkkinen ja toinen kiinteäpenkkinen kirkkovene. Kirkkoveneen voi vuokrata esim. erilaisiin tapahtumiin, pienille retkille Saimaan saaristoon tai vaikka porukalla oman kunnon kohotukseen. 

Esimerkiksi Karhusaaren laavu on hyvä kohde sopivan soutumatkan päässä. Laavulle on noin viidentoista minuutin soutumatka. Souturetken aluksi voidaan soutaa reilu puoli tuntia lähisaaristossa ja  Lappeenrannan linnoituksen lähettyvillä, jonka jälkeen rantaudutaan Karhusaaren laituriin. Laavulla voi keittää kahvit ja nauttia eväistä.  

Kirkkoveneen vuokrat kesällä 2021 kaikille vuokraajille

 

 

 

 

 

Käyttöaika 1-3 tuntia

80 €

 

 

Käyttöaika 1-3 tuntia + Lappeenrannan Soutajien perämies

150 €

 

 

Pidemmät souturetket

sop. muk

 

 

Tapahtumat (esim. Sulkavan soutu)

sop. muk

 

 

Huoltovene

75 €

 

Vuokrahinta sisältää pelastusliivit kaikille soutajille. Vuokraaja voi käyttää omaa perämiestä, joka tuntee paikalliset vesistöt ja vesiliikennesäännöt sekä hallitsee kirkkoveneen käyttäytymisen eri tilanteissa. Lappeenrannan Soutajat tarjoaa perämiespalvelua mahdollisuuksien mukaan. 

Hinnat ovat voimassa, kun lähtö- ja paluu ovat venevajalle. Veneenkuljetuksen hinta yhteensuuntaan on 50 € /vene 20 km säteellä Lappeenrannasta

Kirkkoveneen varauskalenteri: Linkki

Tiedustelut ja veneen varaukset sähköpostitse:

lappeenrannan.soutajat@gmail.com

(puh. 044 9792595 / Esa Marttinen  tai  050 3447222 / Jari Pasanen)