JUHLAVUOSI/JUHLASOUTU

1.2.2021

Sivulle julkaistaan myöhemmin ohjeet juhlasoudun kilometrien kirjaamisesta.

HUOM! Kilometri-kirjaus löytyy Kilpailut-välilehden alta.

JÄSENTIEDOTE   1/2021

Hallitus     2021-2022 Juhani Julku, Esa Marttinen, Päivi Nuutinen, Jari Pasanen

Maksathan jäsenmaksusi myös tänä vuonna! Ks. tilinumero ym. etusivulla kohdassa jäsenmaksut ja liittyminen.

YLEISTÄ

Lappeenrannan Soutajat täyttää 40 vuotta 2021. Mittavan ajanjakson täyttymistä lappeenrantalaisessa soutuhistoriassa juhlitaan koronan rajaamien sääntöjen mukaan.

JUHLASOUTU

Seura järjestää soutuergometreillä, altaalla ja luonnon vesillä soudettavan JUHLASOUDUN. Juhlasoutu soudetaan ”kuvitteellisesti” tavoitteena Runnin kylpylä ”Kuopion yläpuolella”, jonne on matkaa 370 km. Tarvittaessa tullaan takaisin Lappeenrantaan.

Juhlasoutu soudetaan kotioloissa, soutualtaalla, vesillä yksin, tai koronan säännöt huomioiden, pienryhmissä.

Kilometrit merkataan  1.2.21 alkaen seuran sivulla olevaan listaan sekä altaalla olevaan vihkoon. Päivä, km ja nimi (ei pakollinen).

Soutualtaassa kilometrivauhti on 5 km/ 30min.          Matkan edistymistä seurataan etapein Puumala, Savonlinna, Varkaus, Joensuu, Kuopio ja Runni.

TAI

Kotka Sunilan Sisu-Porvoo Nesteen soutajat- Helsinki SMARK- Parainen PRK-Turku Turun soutajat-Tampere Tako-Hämeenlinna Hämeenlinnan Soutajat-Jämsä Jämsänjoen Soutuveikot-Imatra Vuoksen Soutajat à 950 km.

KILPAILUT

29.-30.5 Kanavasoudut , Lappeenranta

KIRKKOVENESOUTU

Seuralla on kaksi kirkkovenettä vuokrattavana. Toinen kiinteäpenkkinen ”Paula” ja toinen liikkuvapenkkinen puna-musta -airoin varustettu napakkarunkoinen vene.

SOSIAALINEN TOIMINTA

Seura pyrkii järjestämään seurailtoja, ”muikunsavustusta” sekä kirkkoveneretkiä lähivesistöissä. Kuuntelemme jäsenistön ehdotuksia herkällä korvalla. Taipalsaaren ympärisoudusta on ollut keskustelua. Matka on n. 60 km ja pysähdyspaikkoja vaikka yöpyen, on matkalla useita.

URHEILUTALON SOUTUALLAS

Urheilutalon soutuallas on remontoitu loistavaan kuntoon. Lappeenrannan Soutajien asiantuntemuksella uusiin pariairoihin teetettiin Rautarakenne Leivo Oy:lla uudet lavat metalliputkesta. Soutualtaalla ei tällä hetkellä ole Lappeenrannan Soutajien vuoroja koronatilanteen vuoksi.