Syyskokouksessa päätettyä:jäsenmaksut

17.11.2020

• perusjäsenmaksu 50 €

Oikeuttaa äänioikeuden käyttöön ja seuran eri tapahtumiin osallistumisen. Voi käyttää seuran käytössä olevia harjoitustiloja ja vapaana olevaa kalustoa.

• perhemaksu 75 €

Kattaa saman perheen kaikkien perheenjäsenten perusjäsenmaksun.

Lisäksi kilpailevat soutajat maksavat perusjäsenmaksun lisäksi kilpailijan maksun, joka sisältää kaluston käytön, osallistumismaksun ja kuljetuskustannukset kotimaan kilpailuihin.

• kilpailevan juniorin maksu 30 € + perusjäsenmaksu (yht. 80 €)
  • kilpailevan seniorin maksu 70 € + perusjäsenmaksu (yht. 120 €)

Mikäli perhemaksun maksaneessa perheessä on kilpailijoita, lisätään perhemaksuun kilpailevien perheenjäsenten kilpailumaksuosuudet.

• esim. nelihenkisessä perheessä, jossa 2 kilpailevaa junioria, kokonaismaksu on perhemaksu 75 € + 2 x kilpailevan juniorin maksu 30 €, yhteensä 135 €

Omilla veneillä soutavat, kilpailevat puuvenesoutajat voivat halutessaan maksaa perusjäsenmaksun 50 €, jolloin kilpailumatkakustannukset ja kilpailuiden osallistumismaksut tulee itselle maksettavaksi.

HUOM! Maksathan jatkossakin jäsenmaksun varmistaaksesi jäsenyyden.